DeruNed gewasbescherming

Sponsor van de Rottemerenloop

5KM parcours Midzomeravondloop
DeruNed

Voor het ontwikkelen, produceren en leveren van natuurlijke gewasbeschermingsmiddelen voor de professionele tuinbouw

Details
15KM parcours Midzomeravondloop
Greengard

GreenGuard produceert natuurlijke oplossingen voor diverse ziekten en plagen in de groene sector

Details
1500M parcours Midzomeravondloop
Regenwormen

Regenwormen, de natuurlijke oplossing voor uw bodem

Details

Meer over onze sponsor

DeruNed in Bleiswijk is een dynamisch bedrijf in de groene sector.
De activiteiten van DeruNed bestaan uit het ontwikkelen, produceren en leveren van natuurlijke gewasbeschermingsmiddelen voor de professionele tuinbouw.

Gewasbeschermingsmiddelen beschermen het gewas o.a tegen de invloed van schadelijke insecten en plagen. Het zijn effectieve middelen op basis van bijvoorbeeld goede bacterien en enzymen, maar ook plantextracten van de yuccaplant bijvoorbeeld, en producten op basis van kruiden zoals; knoflook, kruidnagelen en tijm, enz.

De geur en smaak stoffen uit deze producten gaan de overlast tegen van diverse schadelijke insecten zoals luizen, aaltjes, slakken of de wortelduizendpoot. Ook wordt de weerstand van planten vergroot.
Voor meer info: www.deruned.nl

Onderdeel van DeruNed is GreenGuard, deze tak richt zich vooral op bedrijven in de groenvoorziening; boomkwekerijen, hoveniers, gemeenten en sportparken. Voor meer info: www.greenguard.nl

Ook leveren wij Regenwormen, de natuurlijke oplossing voor uw bodem. Soms ligt het aan de grond dat planten of gras niet goed groeien.
De beste remedie: regenwormen. Door hun voortdurende gegraaf, tot wel drie meter diep, verbeteren ze de structuur en doorlaatbaarheid van de bodem. Zo kan er beter voedsel en vocht naar de wortels toe, waardoor de planten minder vatbaar zijn voor vraat en ziektes. Ook regenwormen kun je op maat bestellen; vijftig gram is voldoende voor de verbetering van een vierkante meter grond. Voor meer info: www.regenwormen.nl


DeruNed
DeruNed
DeruNed