Informatie

Zondag 30 september

Op zondag 30 september a.s. organiseert Atletiekvereniging De Kieviten de jaarlijkse Rottemerenloop, een prestatieloop door het recreatiegebied Rottemeren.

De start is vanaf 11.00 uur bij het Sport- en Recreatiecentrum Rottemeren aan de Kooilaan 1a in Bleiswijk.
Het parkoers gaat door het recreatiegebied Bleiswijkse Zoom en langs de Rotte alsmede de Willem Alexander Roeibaan.
De afstanden
  • 1.500 meter voor pupillen en junioren C/D (start 11.05 uur)
  • 10 km voor de junioren A/B en de senioren (start 11.00 uur)
  • 21,1 km voor de senioren (start 11.20 uur)
De voorinschrijving loopt tot en met 26 september via www.inschrijven.nl. Na-inschrijven kan vanaf 09.15 uur tot 15 minuten voor de start in het Sport- en Recreatiecentrum Rottemeren, Kooilaan 1a. In het sportcentrum kan ook gebruik gemaakt worden van de kleedkamers en douches. Tevens zijn tegen een kleine vergoeding lockers te huren. In het sportcentrum kan ook gebruik gemaakt worden van de kleedkamers. Parkeerplaatsen zijn voldoende aanwezig.

Voor de senioren bedraagt het inschrijfgeld EUR 5,00 voor de 10 km en EUR 7,00 voor de 21,1 km. Bij de na-inschrijving worden de inschrijfgelden verhoogd met EUR 2,00 voor de 1500 meter en 10 kilometer en 3 euro voor de halve marathon. Voor alle lopers zijn er onderweg verzorgingsposten met water. Bij de finish is voor alle lopers water, sportdrank en fruit beschikbaar. Na afloop is er voor alle deelnemers een leuke attentie. De jeugdige deelnemers aan de 1500 meter (pupillen en junioren DC), inschrijfgeld bij zowel voor- en na-inschrijving 2,00 Euro (voor alleen Kievitenleden), ontvangen bovendien een prijs in de vorm van een herinneringstandaard. Vorig jaar namen bijna 300 lopers deel aan de Rottemerenloop.

Inschrijven

inschrijven Rottemerenloop

Online inschrijven

De Rottemerenloop voorinschrijving is geopend vanaf heden t/m 26 september via inschrijven.nl. U ontvangt 2 euro korting op de normale inschrijf tarieven. Schrijf nu direct in, wel zo gemakkelijk!

OOK DIT JAAR GEEN WANDELTOCHT

Dit jaar wordt er ook GEEN Rottedreven wandeltocht georganiseerd.